Saturday, February 9, 2008

Cuti CNY balik kampung yuhuuuuu

Dah lama tak update blog. Bz skit. Sekarang ni di kampung Teluk Intan, Perak. Lepak2 je di rumah. Indahnye cuti.Owhhh esok dh sunday..arghhh cepatnye masa. Lusa kena keje..black Monday lg lah gamaknye huhu. Pulak tu esok sure jem.Semua berebut nak balik KL. Tension nyee jemmm lagi. Ahh lantakler make it enjoyyyyy tul takkkk.(Ayat penyedap diri).

Balik ni teringin nak minum air jagung Mastan Ghani..Sedapnyee terliur pulak rasanya. Mmg the best air jagung yg aku penah rasa. Nanti kalau aku singgah kedai tu aku nak tangkap gambar n share ngan korang semua..hahhaha bg korang pun terliurr..Tp mmg sedaplah. Rojak nye pun sedap. Aku ni dulu xlah suka sgt rojak, tp pekena rojak MAstan Ghani mmg tak boleh tolak.

Apa lg yg best kat kg aku ni yer..owhh air cendol kat Kg Bahagia. Warong kecik jer..tp air cendol nye fuhh mmg sedap. Mmg melayu yg buat.Dia pakai ais blend. Murah je RM1.20 boleh 2 org minum. Time sekolah dulu, bila blk tuisyen suka benor beli cendol tu. Nanti kalo aku pegi kedai tu aku share gambar ngan korang lah..xsyok pulak cite2 takde gambar.

5 comments:

  1. apa lagi sonok balik kg?

    mee mastan??/hhaa..haa...bungkus bawak balikkk kl

    ReplyDelete
  2. lain kali try makan kat wana cafe dekat resthouse tk intan. minum air asam boi laici..fuhhh sedapppp

    ReplyDelete
  3. aje mmg bebenor sdp mee mastan..kalau singgah t.intan tanya jer mesti semua org akan tau..

    ReplyDelete
  4. nanti reramai kita pi lg kan sonoklah. tp kalo mkn sesorang tak syok

    ReplyDelete