Tuesday, February 19, 2008

Bunga Telur


Hiii gengggg.

Well just nak share ngan korang semua... wedding preparation..huhu idea tu byk tapi so bz lah. Gift utk tetamu mak tgh buat..takde gambar in the making lahh. And Si Dia pulak tgh kalut dgn wedding card. Nak buat sendiri..so ikutkan jelah. Sibuk memerintkan kad huhuhu. Sian dia, n aku tlg lah jugak potong2 kad :-)

Utk sebelah pompuan dh cari butik pengantin. Alhamdulillah harap semua yang di rancang jadi hendaknye. N waiting for kain lah. Sbb Kak Zie tu kena beli dulu kain n baru fitting.Utk majlis bertandang nanti baju belum cari lagi huhuhu.
Barang hantaran ada lagi skit2 yang tak beli lagi. Utk hiasan hantaran belum lagi beli...huhuhu sempat ke ni. And the best part is aku terjebak utk menerai buat bunga telurrrrrrr huhuu. Tak percayee??MMg lah aku tgn bangku, tp usaha jugak utk buat. Thanks Faizah menolong sama utk hasilkan bunga telur ni : ) Riben jer tak letak lagi sbb excited sgt nak tunjuk kat sume huhu. N not bad hasil nyer kannnn..(ecehh..ecehh)..gambarnye spt di atas ;)

5 comments:

  1. aura hari bahagia makin terasa..hehehe..aper pun jgn buat bunga telur tu samapi ngigau2 pulak..mana tak nya buat atas katil..tkt time tdor pun buat..hehehe..

    ReplyDelete
  2. tahun bahagia 2010..bln berapa tu ?he he he.
    kena buat atas katil sebab kalo ngantuk terus tido jer hahhaha

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum

    cantik bunga telur..terima tempahan tak?
    saya nak tempah untuk majlis anak saya...husna.....

    ReplyDelete
  4. bln penuh..huhuhuhu..

    ReplyDelete
  5. hehe...zahraa nnti tmpah kat auntie haza je la eh..semalam zahraa dah pandai meniarap lah auntie haza. genap 3 bln 3 ari...huhuhuuuuuu

    - ibu zahraa-

    ReplyDelete