Thursday, April 3, 2008

Kem Bina Negara Meru 27-31 Mac 2008

Group 11.
Gambar first tu dari kiri:
AZ, Redzuan, Ahmad, Fauzi, Wak, Akmar, Ariffin, Ayu, Anim, Marni, Haza.

Malam akhir di BTN. Macam2 lah aktiviti yang kitaorang buat. Antaranya kuiz,menyanyi dan dll. Tp semua bg komitmen penuh. Tak tension pun. Tp cuma yang tak tahan baju putih kain hitam.. Dan baju pulak tak basuh berhari-hari.hehehhe tp wangi lagi tau



Mula2 nak naik tu takut jugak. Gayat. Dah ler time tu nak hujan..dengan angin yang menderu-deru. Tp kena buat jugak. Lgpun bukan selalu dpt naik ni. Bila dah cuba sekali..rasa nak cuba 40 kali pulak hehehe.Pengalaman naik flying fox mmg best :-) Jurulatih Pak Rani, Cik Aishah dan yang lelain tak akan dilupa.


Last day di BTN, aktiviti kembara. Mmg best, redah paya, selut segala bagai ler. Stokin yang di bwk pun terpaksa buang sebab kena selut yang tebal. Basuh pun xboleh hilang colour nya. Alhamdulillah tiada sebarang perkara yang tidak diingini berlaku. Laluan kembara antaranya ialah tempat altantuya di bunuh. So kitaorang tgklah kesan pokok2 yang terkena bom..tapak altantuya di bunuh..huhu ngerriiiiiiii.

Selain tu, thanks kepada kenkawan. Semua sporting dan saling bantu membantu. Dan alhamdulillah nasib baik tak jumpe binatang buas dan tidak sesat.. dan kami selamat sampai ke akhir penamat tanpa ada yang cedera teruk.

Sempat kitaorang pau Marni beli aiskrim. Time tu nikmatnya aiskrim tuhan jer tau. Gambar ni kitaorang tak sampai lagi ke garisan penamat. Panas sgt time tu. Apepun Marni ,ni belanja ke kena bayor? huhu . Kiranya uncle tu ,untung lah hari tu sebab kami borong sampai 20 btg asikrim.Hahahah

2 comments:

  1. wahh..ni bukan BTN bi,,..ni kira enjoy abis

    ReplyDelete
  2. fuhh penat lah gi btn ni. nampak je cam enjoy. hakikatnya tuhan jer tau. baju pun tak sempat nak basuh. so pakai lah baju tak basuh huhu

    ReplyDelete