Tuesday, July 29, 2008

I'm in no mood

Assalamualaikum..

Dah lama aku tak ber'blog'. Almost 2 bulan aku tak sihat.Morningsickness yg hebat. Tp alhamdulillah takdelah sampai kena masuk air. Setiap hari pening dan muntah pg dan malam. Bila dtg teruk tu , aku makan kurma jer yg lalu. Skang ni buah-buahan mmg feverett akulah. Jambu batu, manggis dan rambutan mmg tak penah putus kat rumah. Itu jer yg aku lalu mkn.
Skang ni lunch hour hari jumaat aku melepak kat ofis jer..duk surau. Kalau dulu mmg aku kaki jalan..tp skang mood nak bershopping tu dah takde maknanya lg.

Skang ni pun masih lagi tak sihat....nasib baik anip boleh diharap. dialah yg menyetelkan kerja-kerja rumah.

Ok c u till the next entry

No comments:

Post a Comment