Tuesday, August 19, 2008

Tak Suka KFC dah..


Jenjalan ke carrefour dgn ma ..makteh. Hajat dihati byk yg nak dibeli..tp mengenangkan lum dpt gaji lagi..so semangat nak bershopping tu kena cool down skit. Bukan apa..biasalah pompuan semua nak. Tp sebenarnya tak lah berkepentingan sgt.

Anip pun boleh tahan suka gak shooping. Slow..slow..lah pakai apa yg ada dulu. Insyaallah aku bersalin bulan Februari thn depan. So kena berjimat skit utk si baby ni. Maklumlah 1st baby kita takde pengalaman. Lgpun byk brg2 dia kena beli. Tak mcm dulu mmg suka beli utk diri sendiri..skang ada ada family n insyaallah bakal ada baby lglah utk diri sendiri tu jatuh no. last sekali.

Pasal gambar atas tu nak cite skit..kitaorang tak mkn pun kat KFC cuma maskot dia lalu kat kitaorang. SO aku ajaklah Ilham tangkap gambar dengan ayam tu. Dulu aku suka gak kat kfc..apsal ntah lalu ari tu terus pening nak muntah.Huwahuwa..sodiihh. Takpe pas sihat terus nak mkn kfc.Ok choww dulu..bos takde apa lagi kita enjoyyyyyyy!!!

No comments:

Post a Comment