Monday, September 22, 2008

Berbuka pose di rumah AMY

Mlm tadi pakat ramai2 buka di rumah amy. Ramai yg dtg tak sangka. Antaranya Mala and Aida dan pasangan(tak lama lagi naik pelamin), Yanty family, Lisa family, Alifah family, Aku n family jugak tuan rumah Amy n family. Bygkan penuhhh meja tak tau letak tang mana dah.
Tapi yg sedisssssss sgt tak boleh nak tunjuk as bukti sebab masing2 lupa nak bwk camera.huhuhu rugi sgt2. Tak dpt nak snap gambar2 makanan yg sgt sedappppp.

Aku bwk siakap sweet sour n ikan pekasam juga air rose cincau. Amy sebagai tuan rumahlagilah tak menang tgn. Mcm2 dia buat. Sup ayam, Ikan bakar dgn cicah asam, puding cocktail dan mcm2 lagilah.

Tp sgt rugi tak tangkap gambar :(

No comments:

Post a Comment