Tuesday, October 14, 2008

Jamu Menjamu Mata


Ni lagi satu, sessi makan-makan.

Rindunya dekat mak. Nak balik kg....Dulu masa bujang mmg selalu balik kg, every 2 weeks confirm balik, ni dah kawin pun same gak. Bila pregnant ni aku memilih skit mkn. Nak yg sendiri masak atau org lain masak. Tp taknak mkn yg kat kedai punya. Adoii jenuhlah mcm tu.
Raya hari tu pun sekejap je dgn family..tak puas beraya. Rumah sedara mara n jiran pun ada yg tak sempat pegi. Raya thn ni mmg terkejar2. Di Kelantan pun sama. Yelah masing2 cuti tinggal berapa hari je.(Kawin ari tu dah amik byk sgt cuti).
Sekarang ni mmg kuat makan. Bfast pagi..pastu pukul 10am dah carik makan lagi. Lagi tembam lah nampaknya..hikhikhik.


1 comment: