Thursday, October 9, 2008

Your pregnancy:21 weeks

Almost 21 weeks now. Alhamdulillah mabuk2 makin kurang. Thank God.

Cuma cepat pitam. Berdiri lama2 pun tak boleh, nanti rasa nak tumbang. Before raya ari tu, aku pegi factory visit. So we all tour dlm showroom. Suddenly, aku rasa mcm gelap jer..nasib baik cepat duduk. Dekat KLCC pun aku penah kena. Time tu berbuka di sana, lepas berbuka on da way nak ke parking aku dah berpeluh2 rasa lain mcm..nasib baik sempat sampai ke kereta.
Dengan itu aku masak bayam, kerang utk tambah darah.

Semalam buat check up, alhamdulillah baby sihat. Makin aktif mana taknya aku dah lalu mkn. N berat bdn pun dah mula naik. Selama 5 bulan pregnant baru naik skit berat bdn 1kg. Jadilah dr tak naik langsung. Sebelum ni aci turun jer..mkn muntah..mkn muntah. So lepas ni mkn dengan hebatnya..maklumlah byk open house hhehehe. Kalau ikut kata doktor probably baby ni girl :-)
Tapi takut nak mengharap sgt..apepun biar dia sihat n selamat semuanya.

1 comment:

  1. uuuu....gegurl. ramai laa geng zahraa nnti. kekekeeee

    ReplyDelete