Monday, December 22, 2008

B'day Party

Sabtu ptg, lepas pergi kenduri rumah Ila(ofis-mate), kitaorang terus ke rumah sepupu Anip di Kajang, coz nak celebrate b'day anak dia yg bongsu. Dah 9thn si baby tu.
Tema is orange. Cantik jugak color ni erkk..nampak meriahh gitu.



Inilah kek barbie nya. Tak rasa pun ..sebab sgt kenyang dgn makanan lain.




Memang happeninglah b'day party baby. Siap ada khemah, DJ, burger corner, pulut kuning, mee sup, rendang ayam, nasi himpit dan macam2 lagilah.
Pastu si b'day girl ni pulak..mmg aktif dlm tarian. Show sana sini..baguslah. Dia n the gang pun sambil tu buat latihan tarian coz esoknya ada performance kat hotel..hebat kan.


No comments:

Post a Comment