Saturday, December 13, 2008

Boxes for Cupcakes, Hantaran & dll


Kotak Cupcakes


Lately ni trend untuk dijadikan hantaran adalah cupcakes. Tetapi agak sukar untuk mencari kotak untuk diisi cupcakes didalamnya. Kekotakdisini menawarkan koleksi kotak 'custom made' yang berkualiti dan sesuai untuk dijadikan bekas hantaran perkahwinan, cederahati, hadiah dll.(layari http://mykotak2u.blogspot.com)

Kotak cupcakes di bawah sesuai untuk dijadikan bekas hantaran perkahwinan.

Harga:
Bermula dari RM 25 (*bergantung kepada saiz dan kemasan yang digunakan, sila email kepada mhanif620@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan)
Selain itu, Kekotakdisini ada juga menyediakan kotak cupcakes 'simple'. Biasanya untuk dijadikan bekas hadiah, cenderahati dll. Ia juga mempunyai penutup berbingkai yang menggunakan perspek/plastik yang bermutu dan kemas.Harga:

Bermula dari RM 2.50
(*bergantung kepada jumlah cupcakes)


Kotak Hantaran Perkahwinan & Pertunangan

Di samping itu, kepada bakal pengantin yang tercari-cari kotak untuk diisi barang-barang hantaran, Kekotakdisini ada mengambil tempahan kotak untuk dijadikan bekas hantaran. Berikut adalah contoh kotak, dan contoh hantaran yang di ambil;
(layari http://mykotak2u.blogspot.com)Harga:

Bermula dari RM 25 (* bergantung kepada saiz, warna dan kemasan yang digunakan. Email kepada mhanif620@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan)


Kotak yang diisi dengan buah dan dihiasi dengan bunga dip berwarna pink.
Kotak dengan penutup berbingkai diisi dengan manisan dan juga biskut. Diwarnai dengan riben dan bunga untuk menambahkan seri.
Kotak berbentuk 'hexagon' dijadikan bekas cincin.Kotak berbentuk segiempat sama diisi coklat.

1 comment:

  1. klu nk oder kotak tuk isi kuih mcm ne ek???dr segi bayaran n penghantaran mcm mane??ada wrna itam@ merah x???

    ReplyDelete