Wednesday, December 24, 2008

Kenangan 2008

Lagi beberapa hari dah nak masuk tahun 2009. Pejam celik pejam celik kejap je kannn.

Dan tahun ni lah aku bernikah dgn org yang aku kenal hampir 8thn. Alhamdulillah kami disatukan pada Mei 2008. Dan pada bulan Jun lepas, kami menerima satu lagi kejutan iaitu aku disahkan pregnant , alhamdulillah bersyukur sangat2.

Walaupun 3 bulan pertama aku mengalami mabuk yang teruk, tp alhamdulillah nasib baik laki aku byk bantu keje2 dapur, keje rumah thanks a lot bang.

Thn depan pulak bukak buku baru..insyaallah kami akan dpt baby Februari nanti..so excited. Mudah-mudahan dipermudahkan untuk aku bersalin dan baby yang sihat, sempurna dan comellll..amin

1 comment:

  1. iye.. selamat2.. semoga dipermudahkan urusan oleh-Nya... semoga dapat baby yang sempurna, sihat dan comel cam mamanya juga...

    ReplyDelete