Tuesday, December 2, 2008

So sweettttt



Smiling Face

Keajaiban dr tuhan. Alhamdulillah aku antara insan yg terpilih dpt tgk kejadian ni.



Kunang-Kunang Restaurant..what so special?? Mmmpp oklah jugak. For those yang makan byk mmg untung lah. Pinggan besor2, isi pun byk. Sape yg mkn 3,4 suap jer rugi je mkn sini.
Sambil2 mkn, dengar bunyi air terjun..landscape nye cantik , oklah jugak mkn kat situ.






Hari Ahad pulak attend kenduri di Kajang. Meriahhh weii macam kenduri kawin..padahal majlis tunang jer. Pelamin pun ada cantik pulak tu. Kek ni drpd pihak pompuan kepada lelaki. Semua fresh flower gitu..aduhh skang ni semua buat grand2 kan. Bak kata org ada duit semua jalan..tp kalau takde duit tutup jelah mata tu huhu.


2 comments:

  1. alamak, k.itah pun nampak jugak..cute giler kan , tapi camera tak cukup canggih la nak capture...hehe

    ReplyDelete
  2. tp gambo tu cilok dlm website b.harian ler hehe

    ReplyDelete