Wednesday, February 4, 2009

Barang-barang Baby

Salam semua.
Aku dah masuk 38 minggu. Baru lepas check up dgn doktor. Harap sgt dpt bersalin awal. Takut baby lagi membesar. Ni pun dah masuk 3.1kg. Sgt risauuu lah. Takut kena operate.

Beruntung baby, dah dpt hadiah romper :-)




Ni beg aku utk dibawa ke hospital. Bulat kecil bulat besar..Bag ni Anip yg pilih. Pink/ Hijau color takde. Sedihhhh





Bag baby utk dibawa ke hospital. Yang bawah tu brg2 Baby utk dibawa masa balik kg nanti.
Doakan ye aku selamat bersalin....

9 comments:

  1. wahhh....siap packing utk blk kg dah...sarat ler picanto ko. hehe...arini blk awl x? smlm aku siap bli grg pisang utk ko :P

    ReplyDelete
  2. Amy
    Alahai mcm tulah kalo ANip yang amik. Tercongok aku kat opis sampai kul 7. Ari ni pun aku lambat jugak balik Mi. Kena packing awal2 utk brg balik kg..coz cdgnya dr hospital terus balik kg. Kang kalau Anip yang packing takut ada brg yg tertinggal hehhe

    ReplyDelete
  3. tgk ko dh siap brkemas aku lak rs cuak haza. brg2 baby aku dh beli tp brg2 utk aku xabis packing lg.. aku dh msuk 33wks nih.. smlm nk g wt 3d scan coz nk tau sgt jantinan baby tp klinik tu tolak sbb pakar scan ctu only bt 3d scan utk 20-28wks je. lps dr tu dia xnk tanggung risiko sbb baby dh besar takut byk yg xnmpk.. sedih tol..
    anyway, aku dokan slamat sumenye ye.. doa byk2, pujuk baby kuar dgn senang.. cewah,cewah pandai je aku nasihat org ek...

    ReplyDelete
  4. Mas
    Aku pun baru je siap packing utk brg aku. Ko siapkan dgn checklist takut ada yg tertinggal. Nak buat 3d kena awal2 kan. yelah bila dah 8 bulan baby dah besar susah nak nampak dah. Ko check up kan klinik swasta ke kerajaan?

    ReplyDelete
  5. dah packing brg2 dah yer...bagusla..
    sy doakan ko selamat smuanya, mudah-mudahan smua berjln lancar..jgn lupa sms tau on the way nak hospital tuh

    ReplyDelete
  6. ms awal pegnant smpi 4bln aku check up kt swasta. masuk 5bln aku stat check up kt klinik gov sbb plan nk deliver kt hosp serdang... most of klinik yg wt 3d scan mmg xnk amik klu lebih 32wk tp td aku dpt wt 3d scan kt klinik pakar yg leh wt 3d scan xkisah bp bln pon... dh masuk 9bln pon die leh wat.. tp jauh arr.. kt senawang. tp mmg puas ati & berbaloi....

    ReplyDelete
  7. Sally Chan aka Nina
    Nina aku menghitung hari..huhu dulu menghitung hari nak kawin , ni nak beranak pulak..

    ReplyDelete
  8. Hai haza!aku tertunggu-tunggu gak msg kalu2 ko dh deliver..haha..tgk brg2 baby ko,cam aku lak nk branak..so sweet..tingat time aku branak arituh..that is wonderful moment..believe me!K,haza..ingat tuhan banyak2..aku doakan sume berjalan lancar..enjoy your 2 months holiday...best beb!hehe

    ReplyDelete
  9. lisa
    Skang ni tido pun tak lena..asyik terbangun je mlm2. Tak sbr sebenarnya tp takutt

    ReplyDelete