Monday, May 11, 2009

Family Day at Marina Cove Resort, Teluk Batik

Asyik jalan..jalan dan jalan hikhikhik.
Ni antara gambar Family Day sekolah abah di Marina Cove Resort, Teluk Batik. Kali ni budget skit agaknya buat dekat2 je. Tahun lepas kat Terengganu, sebelum tu kat Melaka. Enjoy jugaklah cuti kali ni sebab dah ada si kecikkkk Humaira :)



Tgk org mandi kat swimming pool. Humaira mcm excited je nak terjun jugak. Sabo sabo kecik lg thn depan boleh ye sayang :)


Santikk tak baju ni.. Aunty Amy yg hadiahkan..tenkiu Aunty.
Tgk tu tak reti nak cover2..malulah skit hihihi.

Walaupun dah petang tp cuaca panas lg. Tgk yg lain bersukan..kutip cekelatt.


Tenkiu abah menaja percutian kali ni. Sewa apartment ada 2 bilik. Selesa tapi room service cam hampehh je. Ishh maleh nak cite buat sakit ati je.

Kaum ibu dan bapa pulak ambik bahagian.


Org kelantan tunjuk bakat. Hehhe. Rupanya ni pun 1st time dia mencanting.


Aku??ekekke takde bakat mencanting..menconteng ada lerr.

Taraaaaaaaa....selemuihh(maknanya comot) colornya. Lilin tu kena taruk tebal skit kalau tak colornya pecah camtu. Patutler baju batik mahal regenya, susah and remeh nak membuatnya.

1 comment:

  1. uuu...dh leh pkai bj auntie kasik yer....tp mcm muat2 jer. hmmm...cpt besar tui anak buah sorng nih!

    ReplyDelete