Friday, May 29, 2009

Hanya sekali


Mungkin gembira sebab tak sabar2 nak makan.

Muka gembira tak sbr nak makan. Muka lepas mkn tak snap sebab masing2 muka ketat ekekke bak kata el.

T.hari td ku bertiga dgn Faizah n El pegi OU jln2 cari makan. Sambil2 tu nak cari kasut. Pas abis pantang ni tak beli2 lg kasut. Dok pakai kasut yg pregnant tu lagi aduhhh tak glamer langsung.

Asalnya nak gi mkn Nandos seperti biasalah sebab we all ber3 ni hantu Nandos, tp ntah camner plak terjebak nak mkn kat 1 tempat ni called Italiannies. Aduh aku ni mmg jahkunn lah ape2 ntah makanan kat situ. Ok itu takpe lagi.. Pastu orderlah makanan..chicken & mushroom spaghetti. Dari 10 aku bg setengah je star sebab nya very the fail taste nya. Maybe aku bkn Italian tongue..aku ni org kg je.. Kebanyakkan Italian food kat M'sia dah modified ikut Malaysian taste. Tp this kedai mmg originally taste dr sana. Sumpah taknak pegi lagi.

2 comments: