Wednesday, May 20, 2009

Humaira Demam

Sabtu lepas Humaira demam panas + batuk + selesema. Kesian sgt tgk dia sampai mata berair2. Bila malam batuk kuat sampai tak tido dia. Kebetulan waktu tu di kg. So pegilah satu klinik kat T.Intan ni. One lady ni doktor tu, kerekk tu tak friendly langsung.Nape la ko mcm tu, bukanlah nak layanan 1st class pun, at least be friendly with ur patient. Bkn susah punggggg. EEee geram.
Ari Isnin tak kebah2 pun demam si kecik ni. Nasib baik dia nak minum susu. Terasa panas dlm mulut dia bila direct bf. Sian sgt time tu. Pastu aku bwk gi Damai Hospital jumpa Dr Hasmawati . Masuk ubat kut bontot, coz demam panas sgt. Alhamdulillah esoknya dia dah sihat. Syukurrr sgt. Dr Hasmawati cakapnya lembut, layan baby bagus ...so kita ni yg stress tgk anak sakit pun, sejukk ati bila jumpa Dr cam gitu.

Semalam exam PTK. Ku jawab pun ala..ala ajer. Tak sempat nak menelaah buku. Takpelah yg penting Humaira dah sihat & ceria. Kalau tak muka dia mencuka je.


Ciannn demam


Waktu ni tak teruk lg demamnya. Saje nak tunjuk gambar ni. Aku suakan botol susu ni kat dia. Pastu sibuk nak pegang jugak. Tgklah dah pandai rupanya pegang baru tau sebab selama ni direct bf je, kat nursery baru guna botol.

1 comment: