Tuesday, June 9, 2009

My Susu Drop

Bekalan dan cukup2 makan je. Stressss jadinya. Plzzzz help me..aku taknak campurkan susu FM lagi. Since lepas pantang aku tak campurkan lagi FM kat Humaira. Tapi lately ni susu drop. Aku dah mkn halba tak jln pun. Minum air byk..pun sama je. Sedih sgt sgt.

4 comments:

  1. i dah cakap milk factory u kena ade HACCP,gmp semua,u degil..kan ade masalah ni camne kami nak buat audit..takde production..ujung minggu cam MMM...O*E* fresh la pulak..susah kite nak bagi masuk dlm program ni...huhuhu

    ReplyDelete
  2. try makan jantung pisang maask lemak.. insyallah..ini petua org yg mengurut i tu..

    ReplyDelete
  3. petua2 tu sumer ikut org jugak.. yg penting.. ko jgn stress.. and ikhlas nak menyusukan anak..

    air longan+kurma merah?
    pegaga?
    barley?
    horlicks?
    milo?
    oat?
    habatuss sauda?
    milk-maid tea?

    byk lagi boleh cuba sebelum beralih ke ubat-ubatan.. :)
    don't worry.. oh lagi satu..

    galakkan lagi pumping session...

    ReplyDelete
  4. Queenin,

    Thanks. Alhamdulillah susu dah byk balik. Betul ckp ko maybe sebab stress agaknya. Tp aku pun taktau ape benda yg stress bnor tu. N aku dah cuba longan kering, halba, lobak putih, sawi btg putih...n alhamdulillah sangat2 susu byk balik. Time kasih yg bg petua

    ReplyDelete