Friday, July 17, 2009

Duriann.. oh durian

Durian...sedapnya. Sape tak suka rugi hahhaa. Aku rasa musim kali ni yg paling hebat aku makan durian. Rasanya bulan ni campur bulan lepas dekat 10 kali mkn duriannn ..haaa mikk ko.
Masa tahun lepas time pregnant sgtlah benci kat bau durian...wekk..wekkk eee tak sukaaa langsung bau ok. So kali ni balas dendam balik lah citenya.

FYI, aku tak berapa suka sgt mkn dengan pulut, aku suka mkn gitu jeee lagi nyumm nyummm. Mlm tadi en husband beli lg. The best duriann kalau nak beli kat area sri rampai. Mmg best sgt durian dia. Tak hangitttt..tak beronyehhh(mcm basah lembik2 tu). Sedappp je eeemmmm lemunnn je. Kalau dpt durian jantung lg best fuhh terliyor jap. Kalau yg kucing tido tu berebut2 ngan ANip hahahha.

Dulu2 masa aku kecik2 penah jatuh atas durian. Calar balar lah jugak. Budak buehhh lah katakan. Hohoho. Biasalah aktif. Tu cite zaman kanak-kanak. Skang ni craving for durian pulak. Tapi kan...durian byk kalori..boleh gemukk.. adoii takleh jadinya. Must maintain n try to reduce lg berat. Ok work out kena gi gym balik ni.

1 comment: