Monday, September 7, 2009

Shopping di SOGO

Hari ini cuti. Pagi2 lagi telah hantar Humaira ke Taska Oren. Ibu dan abah nak pergi shopping raya. Jln kuching sgt jam, jadinya kami park di Hentian Putra dan naik LRT ke Sogo. Rasa macam zaman bercinta pulak. Dah lama tak naik lrt and shopping tanpa anak. Destinasi hanyalah Maju Junction dan SOGO. Jln TAR tak sanggup jejak, panas.

Yahooo sangat seronok setelah tawaf groundfloor kat SOGO tu ke entah berapa kali jumpalah handbag yang aku berkenan. Kali ni beli beg besar sikit, senang nak taruk pampers Humaira, tak pyh bwk beg banyak2. Kasut tak tgk pun budget tak cukup. Pakai je lah kasut2 yang ada. Baju Humaira and Anip pun dah settle. So lepas ni no more shopping dah. Simpan je duit tu utk balik raya. Dpt ke bonus niii ala sedihnya kalau tak dpt.

2 comments:

  1. uhhhhhh..aritu bising kata xdpt beli handbaggg...dah shopping nuuuu

    ReplyDelete
  2. sally aka nina
    buat muka kesian kat Anip huhu

    ReplyDelete