Friday, October 23, 2009

Khabar Gembira

Di pagi hari yang ceria ini, dan hari Jumaat penghulu segala hari inginku khabarkan berita gembira bahawa diriku....


14 comments:

  1. wow weee.... pregnen lagi!! nanti sekelas la anak kita. huhuhuh

    ReplyDelete
  2. uwa, time kasih. terus berdebar2 dan teringat saat melahirkan ngerii huhu saje buat uwa suspen

    ReplyDelete
  3. waa...cepat.nya..cepatnya........
    anyway tahniah..tahniahh..berapa bulan dah ni

    ReplyDelete
  4. wau..dah agak dah. dah terdetik masa baca post humaira suka hisap kaki. EMMMMM...tahniah2! bape bulan dah?

    ReplyDelete
  5. kakgie and mummy esyraf,
    tenkiu. Syukur alhamdulillah rezeki yang Allah berikan

    ReplyDelete
  6. congrate haza.. wah, wah.. setahun satu hehe.. kena stop breastfeed la ek.. humaira ok ke? neway, jg kesehatan.. - mas

    ReplyDelete
  7. Mas, thanks. Ko bila pulak nak ikut jejak ni meh join the club again hihi. Nape lama tak update blog..nak tgk gambar anak ko

    ReplyDelete
  8. congratsss!!! cepat nyer korang menambah.. jeles tgk amy dah 2 ke??
    :P

    tahniah tahniah!

    ReplyDelete
  9. Munek, itulah AMy pas baton kat aku hehehhe...ko bila lagi cepat teruskan usaha

    ReplyDelete
  10. Haza, tahniahhhh!!! :)
    moga2 kali ni dpt boboy la yek

    ReplyDelete