Thursday, October 1, 2009

Stok susu semakin surut (Tahap kritikal)

Stok susu pada masa ini hanya tinggal cukup2 makan sahaja. Sangat-sangat kritikal. Bulan puasa yang lepas byk curi stok yang ada sebabnya time puasa susu drop n berat badan pun turun jugak. Taktaulah kenapa mungkin penat sgt agaknya.

Then, lepas raya ni pulun balik untuk buat stok banyak-banyak. Kena kuatkan semangat..rajin mengepam, berdoa kepada Allah dan juga cuba mcm2 petua utk bykkan susu.

4 comments:

  1. wow,lamanya susu ko kuar ekkk...bagus!

    ReplyDelete
  2. haza tahu...siti lg sedih.baby mcm dah tak nak brestfeding tau. nyesal sgt tukar puting yg laju skit, yg 3month.. sebelum ni still pakai yg new born...

    ReplyDelete
  3. Siti..kita ni baru jadi ibu. Pengalaman takde. Cubalah sedaya yg mampu. Baby akan refuse kalau susu flow nya lambat. Sabar ye

    ReplyDelete
  4. Lisa..itupun mcm2 dugaan dan rintangan (fuhhh ayat emo tu). Bukan senang rupanya nak full bf ni

    ReplyDelete