Wednesday, November 11, 2009

INTRADE 2009, Menara MATRADE

Semalam adalah hari pembukaan Pameran INTRADE 2009 di ofisku. Aku duty seharian di info booth. Korang tau non stop org dtg ke info booth. Tapi seronok sebab enjoy jumpa ramai org. You name it, nak kulit putih ke, hitam ke, kuning ke, coklat ke semua ada. Bermacam-macam ragam. Aduii cakap mcm ayam dgn itik pun ada kelakar jugak. Mintak biz card..bagi tag nama dia ekekek. Pastu ada mamat Jepun ni cakap mulut tak reti nak bukak. Macam-macam peel. SIap kenyit2 mata pun ada pak arab gatal sungguh, nasib baik ensem hahahha.
Belum sempat nak round2 dlm exhibition tu sebab bz sangat. OK itu saje layan jelah gambar-gambar ni ye.
Posing di awal pagi. Time ni org masih tak ramai



Our team. Kitaorang ni baik hati tau siap usher visitor nak gi washroom, prayer room, ATM services. Adoiii sakit kaki akak ni. Tp bila ptg tunjuk2 jelah kat arah mana, akak dah penat giloss.

Tok Pa, our Minister lalu depan Info Booth.


Sedap-sedap..sambil buat keje makan. Tapi sekejap je licin..tak sempat nak makan.



Discussion area. Business meeting between seller and buyer.


Ok sekian...




No comments:

Post a Comment