Monday, February 1, 2010

Hari Ahad, kenduri sepupu Anip

Lepas ambik gambar ni taknak turun pelamin ok.. :P

Dua pupu Humaira..kak Farisha


Cerianya anak beranak ni :P


Entry sebelum ini adalah kejadian di hari Sabtu.
Ok cerita hari Ahad pula.

Pagi2 lagi..takdelah pagi sangat dlm pukul 9am kami gerak ke KL. Kenduri kawin sepupu Anip pula di Kajang. Perjalanan lancar..takde jem2 pun. Sampai di Kajang..terus makan dulu. Sedapnya lauk pauknya. Aku sekarang ni..kena control sangat2 makan, takut berat badan naik mendadak. Doktor kata maksimum every month boleh naik dlm 2- 2.5 kg SAHAJA. Kalau tak kenalah minum air gula yang sangat tak best tu.

Ok cerita pasal kenduri kawin ni..sangatlah meriah ada tari menari oleh budak2 sekolah alahai..comel2 belaka. Lepas tu joget lambak, karaoke dan seperti biasa acar potong kek. Disebabkan kami datang lewat so balik pun kenalah jugak lewat sikit, tak sedap pulak nak cepat-cepat balik. Makan-makan, sembang2, kemas2 apa yang patut..lepas tu kami balik.

Hari ni sempena cuti Wilayah, lepak2 di rumah, santai2 di rumah. Tapi kejap lagi nak keluar nak ke Secret Recipe, makan spagheti lagi. Nape ntah sejak akhir2 ni tekak wanita hamil ni ni nak mkn spagheti je. Dah makan yang buatan sendiri punye, Pizza Hut sudah, rumah makteh pun sudah. So sesape yg buat makan2 ada spagheti ajak ler teman ye hehehe.

No comments:

Post a Comment