Thursday, May 6, 2010

Check Up 8 Bulan

Sudah selesai check up untuk 8 bulan. Maknanya selepas ini saya perlu jumpa Dr. 2minggu sekali. Dan bulan depan jumpa Dr. seminggu sekali.

Berat baby masa 8 bulan ni lebih kurang 1.9kg. Harap sangat jgn mcm Humaira dulu bersalin beratnya 3.81kg. Sakit tuhan je yang tau. Bersalin normal tetapi vacuum, sebab maknya dah takde langsung tenaga ditambah pulak baby besar. Click sini kisah bersalinkan Humaira.

Bila check up biasalah excited tanya doktor, boy ke girl. Most probably kali ni girl..sebab tak nampak bebird pun hehhehe. Saya tak kisah boy ke girl, asal sihat serta selamat semuanya.

Hari ni Anip hantar ke opis. Cadangnya petang ni nak ke Sogo, dah start baby warehouse sale. Harap2 diberi kesihatan dan laratlah jalan, jgn pitam pulak..asyik tangguh je ni sebelum ni. Byk benda tak ready lagi.

3 comments:

  1. eeii skejap jer klo time irg lain peknen kn? klo kita sndiri...rs berkurun...

    ReplyDelete
  2. haza, silalah pergi warehouse tu. mak fie baru je balik dari memborong barang baby. hehe, pandai kan soh mak yang pergi.

    ReplyDelete
  3. fie,
    wahh..wahh ni borong saat akhir ke ni.Haha takpe post mak soh beli, biasa neneknya lagi excited beli baju. Memang berbaloi? Fie ada 1lagi expo Mom&Baby Expo kat Midvalley sok start

    ReplyDelete