Saturday, May 8, 2010

Pergi ke Mom & Baby Expo, Mid Valle

Wahhh wahhh wahhh siapa sangka kan rezeki rezeki dan rezeki. Faizah join "Baby Wise - The Price is Right Contest 2010". Menang ok...1st prize..syoknyaaa. Storynya ada di link sini.

Overall expo ni, mmg byk barang harga murah2. Breastpump, bottle, baby stuff dan mcm2 lagilah. Cumanya agak terkilan, booth Fiffy ramai gilosss org. Dah beratur..pastu letak balik barang, lembab gile kaunter nak byr. Bukak 1kaunter je..logik sket. Mmg murah antaranya baju sepasang rm8, ada baju sahaja rm3, mittens rm1 dan mcm2 lglah. Tapi takdaya beratur panjang terus blah je.

Beli pun tak byk sket2 je, menampung apa yg tak cukup lagi. Sgt teruja tgk baby sling, cloth diaper. Tp bila pikir balik, aku tak rajinn lah nak guna cd buat masa ni. Tp design2nya sgt cantik. Baby sling pun cantikkk.

Balik opis penattttnya tuhan je tauuuuuu. Tak larat jalannnnn

No comments:

Post a Comment