Monday, June 21, 2010

Netbook Saya


Kawan-kawan..inilah rupa notebook yang saya guna selama ni. Sungguh byk berjasa ketika saya masih belajar dulu. Dibeli oleh mak saya pada tahun 2003. Time tu study di Melaka. Sehingga beranak sorang saya masih gunakan notebook tersebut walaupun agak hogeh²(huhu tau ke apa hogeh²) tu.



Keyboard dah rosak tp still boleh guna. Ambil external keyboard..atau guna keyboard yang dah ada dlm notebook tu..tp leceh sikitla. Yang patah sana sini tu hasil dari anak bertuah Humaira..yang sibuk sama nak guna laptop ibunya.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Disebabkan notebook lama dah teruk sgt rupanya..jadinya saya sambar netbook acer. Nak beli notebook tak mampu mahal. Yang ni, comel, kecil mudah dibawa kemana² . Pasni takdelah berebut dgn En Anip dengan pc dia.

5 comments:

  1. wah best nyer sama cam darwsiy sibuk nak nak nak netbook...berebut pulak ngan kakak....adehhh

    ReplyDelete
  2. a'ahkan kita sibuk nak online, derang pun sibuk sama. cdgnya nak beli laptop mainan kat tesco tu..hrp² takdelah berebut pasni

    ReplyDelete
  3. wawawa.. nak online masa pantang ye?? hehehehe...

    ReplyDelete
  4. Faizah..zaman IT lah katakan.
    Elle..dah jodoh ku bersama acer.Sbnrnya aku tak larat dah tawaf lowyat tu. dell pink color almost out of stock. pulak tu patutla murah stok lama. ni acer new arrival price reasonable..then angkat 1 maleh nak pikir lelama

    ReplyDelete