Monday, July 5, 2010

Safiyya ketika di NICU


Gambar ni masa Safiyya di NICU. Kesian sgt, kiri kanan tangan nya lebam. Kena cucuk utk masuk ubat, ambik darah. Lepas tu, cucuk jugak kat tapak kaki ambik darah utk check gula dia. Airmata ni usah ckpla..tak dpt ditahan.

Bila dah balik kg ni..bila pegang Safiyya tenung muka dia..mesti nangis lagi. Kesian bila teringat di wad. Nurse di sana baik, berterima kasih sebab jaga dia. Tapi ada jugak yg tak syg mulut. Biarlah aku dan Anip je yg tau. Budak kecil yang baru beberapa hari apalah yg dia tau.

3 comments:

  1. Tahnniah...haza...comel...safiyya.

    ReplyDelete
  2. tahniah ye mama humaira n safiyya..dua2 nama ni memang pilihan kite kalau dpt baby girl..heheheh..sama pulak.. :P

    ReplyDelete
  3. Lina, Thanks.
    Ju,Thanks. Nampaknya sama taste kita hehe

    ReplyDelete