Wednesday, August 25, 2010

Bila Humaira masuk dapur..

Kali ni nak cerita pasal anak dara sorang ni.

Humaira sekarang dah makin byk ckp..asyik ajuk je org ckp. Tapi ujung2 jelah yg dia tau. Contoh...
amboii..boii
kerang..rang
adik..dik
dan mcm2 lg la..perkataan yg dia mula dah sebut.

Ok..bila bulan puasa mcm ni..petang2 aku mula masuk dapur. Dan anak dara sorang ni pun sibuk sama. Nak dilarang...for sure lah tak dengar.

Tengah sibuk disinki..toleh2..si kakak ni ambik lesung nak tumbuk bawang. Dia ni mmg suka kupas bawang. Aiii kecik2 rajin ke dapur..harap2 besorr nanti pun mcm tu jugak ler ye Humaira. Senang ibu nanti hehhe


Tengok...siap bersimpuh lagi tu nak menumbuk. Hahhaha saper2 terpikat bolehla buat menantu ni. Ayu lagi hahhaha.




Masih control cunnn nak menumbuk. Simpuh ayu je ye..alahaiii anak saper la ni.




Hahhaha
ALAMAK!!! terus tak ayu dah ..confirm mak mertua reject.


Itula perangai Humaira. Kalau tgk diam je..adalah keje yg dibuatnya.

1 comment:

  1. alahaii...sejuk ati tgk. kecik2 da pandai tlg ibu dia...

    ReplyDelete