Thursday, October 7, 2010

Visit Company

Dlm unit aku selain kejenya mengadap pc buat itu ini, kitaorang kena jumpa company.
Pegi visit diorang. Penat sebenarnya gi visit, tp seronok dpt belajar benda baru.

Kalau sebelum kawin rajinlah jugak outstation kat luar Klang Valley ni. Tapi since dah ada anak ni yang masih kecik² lagi, aku tak pegi luar. Area KL , Selangor je. Kut paling jauh N9 sbb boleh balik hari.






Company's product -focusing on the emergency warning' industry -i.e light bar


Production area.

Abis discuss itu ini kami pun mintak diri pulang.

2 comments:

  1. haza - tak sempat kita org nak ikut melawat :)

    ReplyDelete
  2. salam...

    boleh tau tak company ape yang provide services ni?

    becoz sy tgh cari supplier utk emergerncy light/light bar utk kereta/truck bomba...

    tolonglah email ke:
    sabri@epicgroup.com.my

    ReplyDelete