Monday, November 22, 2010

Safi @ 5 months

Masa Humaira, setiap bulan akan update cite dia. Rasa lambat sangat masa time tu.
Yelah kan masa tu dia sorang je. Nak mengadap pun dia je. Kali ni dah anak 2 rasa masa terlalu cepat.

Safiyya dah 5 bulan. Sangat becok mulutnya. Semalam masa tgk melodi.. mulutnya punyalah bising. Sampai aku kuatkan volume tv..pastu dia pun lagi kuatkan suara. Hehhe kelakar betul. Mlm tadi pun sama time tgk badminton LCW dengan Lin Dan. Mcm pengulas sukan pulak rupanya...kikiki. Pas habis game tu, dia pun senyap..sampai tertidur. Penat  gamaknya hahha.

Masih lagi fully breastfeed. Alhamdulillah setakat ini susu cukup untuk Safiyya.

2 comments:

  1. comel nyer safi...hug and kisses her. :)

    ReplyDelete
  2. tomeynyer safiyya.tembam..pipi gebuss.

    ReplyDelete