Thursday, December 2, 2010

Feeling Ala..Ala Bujang

Korang penah pegi Jalan TAR tak? Sape tak penah pegi tipu la hihi.

"Bang jom kita cuti, pastu antar anak kat taska, pastu kita gi jenjalan nak, feeling ala..ala bujang hehhehe"..tettt takde jawapan pun. Hohoho. Kesian kat aku kan.
Tapi nak wat camner kenalah faham suami yang sibukkkk keje dan part time kotaknya.

Aku selalu la berangan..nak pegi tgk wayang sesama.
Pastu gi Jalan TAR, shopping time ari Sabtu ada pasar malam. Seronoknyaaaa.
Makan laksa kat situ. Makan keropok lekor sambil tgk² barang. Ishhh rindunya that moment.
Kalo nak pegi kenalah tinggal anak². Tak kuasa la nak bawak deme, ramai² camtu.

Nak tgk wayang, nak pegi jalan TAR (En Suami pls take note k :P)

2 comments:

  1. za...azam pon slalu sgt sibuk. so kitorang buat rules...sesibuk mana pon once in a month msti amek cuti utk spend masa sesama...ngan kak besah x ckp laa cuti. kenkonon kuar pg g keje laa. b/fast sesama pg tu, than kitorng g laa tgk wayang ke, window shopping ke...mmg kdg rs kejam laa tnggl anak kat umah. tp nk wat camana...wkend mmg ngan anak2. wkdays kdg blk keja pon tgk muka laki x sampai stengah jam...hihiii

    ReplyDelete
  2. hahaa good idea.mmglah kan bila dah kat rumah sibuk dgn anak². Aku ngan anip penah jugak plan nak cuti sesama tapi asyik tak jadi je.

    ReplyDelete