Monday, December 27, 2010

"Hantu Kak Limah Balik Rumah" memang lawak

Mood happy lepas tgk Hantu Kak Limah Balik Rumah

Sana sini dok orang kata cite ni best, cite ni kelakar,, so apa lagi kami pun teringin gak nak nengok best sgt ke citenya.

Overall cite ni mmg kelakar. Aku gelak sampai keluar air mata..haa tu maknanya memang lawak la jalan cite ni. Lepas tu sepanjang cite ni tak boring dan aku tak tido. Sebab aku ni kalau jalan cite agak slow, mesti aku tido.

Okla cite ni, release stress..tak payah teruk² kena pikir. Enjoyyy



No comments:

Post a Comment