Friday, January 28, 2011

Muara Ikan Bakar Tanjung Harapan, Port Klang

Aktiviti makan-makan bersama keluarga.
Thanks to Kak Yang sekeluarga belanja kami semua. Semoga dimurahkan rezeki selalu. Amin.



Si kecik ini suka berjalan. Dok umah je gelisah sikit.



Sape yang duk jauh tu , gambar tak berapa nak clear. Kamera teman yang biasa-biasa aje.




Birthday boy membuat ucapan. Tapi tak berapa dengar apa yang dicakapnya. Pelan benor suara.



Ini pun birthday boy jugak. Abg punya birthday sama tarikh dengan Firdaus.




Nasi je sempat dirakam. Kerana bila sampai makanan semua dah tak ingat nak berkamera.

Ini budak kalo orang yang jarang jumpa lambat sikit nak mesra. Tapi kalau dah betul2 kenal hahhaha siaplah :)






No comments:

Post a Comment