Tuesday, March 22, 2011

Kesejukkan melampau


Hello hello semua.

Ari ni super duper sejuk kat ofis ni. Nak taip kat keyboard ni pun siap gigil² (hahahha menipu lah tu) Tapi serius la sejuk. Dengan hujan kat luar tu.

Sebab kesejukkan yang melampau saya teringin makan yang hot hot.

Jadi bila pikir² nak makan apa tingggg.... teringat kat satu tempat makan kat Setiawangsa AU2.




Laksa yang memikat jiwa





Air kelapa pandan. Isi kelapa yang lembut, manis ermmmmm sejuk perut






Pisang abu goreng mmg marvelous





Suami ku makan nasi campur. Ohh yaa kat sini mcm² ada. T.hari nasi campur, nasi ayam, laksa bihun sup, mee kari. Biasa kitaorang dtg lunch hour atau petang, malam not sure lah bukak ke idak.




Ok inilah kedainya NPG Cafe. Biase-biase je kedainya..tapi bila petang penuh weii kedai ni. Otak² ada, kuih muih, keropok lekor, pisang goreng dan mcm² lah

6 comments:

  1. o haza dating kat sini la ek tadi? hehe

    ReplyDelete
  2. ekekke ha'ah la..dgn fie satu lift tadi..hahahha tempat dating biase biase je

    ReplyDelete
  3. salam haza - betul la kat smecorp pun kesejukan melampau semlm mood nak buat kerja pun ilang..sejuk nak keluar kan tangan tak sanggup...mcm duduk kat dlm peti ais tu beku dh ni :)

    ReplyDelete
  4. huhua air kelapa pandan!!! suka....kat sini pun hah mengigil kesejukan yang melampau

    ReplyDelete
  5. lina,ni ala..ala dok kat oversea nie ekekkek

    siti,1 M'sia kesejukkan nie grrr..grrr(tgh menggigil sejuk)

    ReplyDelete
  6. ouh..sedapnyee..lapa kitee..ye semaken sejuk..! tak tahan kitaa

    ReplyDelete