Monday, September 12, 2011

IGEM @ KLCC 9 SEPT 2011.

Petang jumaat lepas kami kena pegi  International Greentech & Ecoproducts Exhibition & Conference Malaysia 2011 (IGEM 2011), KLCC utk cari potential company yg relevant dengan program unit aku handle.

 Sangat beriye ok dengan baju kurung bagai. Paginya ada open house MITI & Agensi, dan malam pulak Gala Dinner company yg terpaksa kami kena attend. Jadinya sangatlah beriye berbaju raya ke exhibition je pun.



 RM800k okay...lampu pun aku tak mampu nak beli huhu


 Nampak tak muka kepuasan?


 Prius toyota. Pada aku cantik lagi honda insight. Ok tengah kumpul duit nak beli. Tahun bila cukup pun ntahlah. Pakai jelah kete ijau kan. Senang nak u-turn n parking. Betul tak bang :)


 Beli beskal pun ok. Basikal elektrik. RM1k ++


 Satu-satunya booth makanan. Jus buahnya sangatlah enak kauuu


 Kurma yang sangat tempting. Last day baru boleh beli. Ape daaaa kelekut la.



 Ok, dia ni sangat teruja naik kete baru opis. Punyalah besar kete ni. Kete ke van ye..ntah mana² je kot.



 Ok dia ni pun teruja jugak, siap berdiri lagi.
Rupanya ku pendek. Tak cecah bumbung pun kepala ku.



Gambar last sekali ni nak tunjuk ada suis lampu. Huhu mcm kat umah pulak rupanya. Aku yg kejakunan naik kete ni.








3 comments:

  1. weh...jue lom naik transport baru opis ni lagi..hehe..masa bertugas..langsung tak ke exhibition..takut nak jalan sorang²..huhuh

    ReplyDelete
  2. salam haza - buah kurma segar tu sgt sedap..suka geram tengok gambar buah tu segar betul

    ReplyDelete
  3. jue, naik pi mana jue..pusing satu matrade hehhe.

    lina, itulah teringin nak rasa, tp dia tak bg. Last day baru boleh katanya. Kedekut betul

    ReplyDelete