Monday, September 26, 2011

Tajuk takde

Cuba menyembunyikan "sesuatu"


Hai korangg semua. Dah timbang berat ke lepas raya ni? Saya terus pitam lepas timbang berat. Saya mmg lah taknak timbang sebab tau dah mesti bykkkk naikk. Si Humaira la.. siap paksa² suh saya naik jugak atas timbang grrrrrr. Tiba² rasa nak pregnant balik sbb lepas pantang boleh kurus balik hahhaha. Itupun kalo kurus, tiba² lepas pantang lagi berdas dasss naiknya rasakan kau haza huhu.

Bukan sorang okay dah tegur saya. Ramaaaaaaaaaaiiii dah. Siap ada tu dlm lift kata, "ermm... nampak montel dah skang ni'. Whatttttt ingat I ni pisang montel ke??

Tapi lantaklah ape pun, selera saya mmg tgh gedeboommm skang ni. En Anip pun layan kan je.

No comments:

Post a Comment