Thursday, October 13, 2011

Lampu murah-murah di Puchong

Hidup mesti diteruskan walau apapun terjadi. Yang penting usaha dan bertawakkal pada Allah.
Kadang-kadang kita dah plan cantik² tapi tak semestinya jadi semuanya. Semua itu Allah yg tentukan. Yang lepas biar berlalu.

Intro di atas takde kena mengena tajuk di atas. Nak cite pasal rumah yang tak lama lagi siap membuatkan hidup aku berdebar². Bukan apa, berdebar dengan kos-kos yg tak dijangka dan jugak tak dijangka. Ishh korang paham ke apa aku tulis ni. Bahasa aku jugak menggambarkan hati ini tak keruan.

Baru-baru ini aku pegi Houses Lightings dan Top Ten di Puchong. Kalau search di laman-laman forum kat Internet ni, harga utk 2 tempat ni adalah yang termurah. Kipas pun ada jual kat situ jugak. Wahhh sangatlah ramai org. Paling ramai adalah Houses Lightings. Korang penah tgk tak kedai lampu kalau nak pi byr kena ambik nombor? Betapa dasatnya bisnes diorang hehehe.

Gambar takde. Sbb aku sibuk mencatat harga² lampu utk dimasukkan dlm list kitaorang. Kalau korang penah terjumpa checklist utk pindah rumah silalah tinggalkan komen ye.

4 comments:

  1. yeaahhhhh ade owg nk pindah rmh baru..! :P
    hehehehehe

    ReplyDelete
  2. tak sangka dpt jumpa blog ni, wakakaka malu sehh :P

    ReplyDelete
  3. hehehehehe :P
    tgh tgk blog hr tu sy tringat akk ade blog!search trus!done to flw!
    n da bace smua daa...hehehehe

    ReplyDelete
  4. wup, selamat membusykan dgn all those long listing yg bakal menyakitkan mata and buat taklena tdo mlm..uhuk!

    ko punya outing skrang for sure g terjah kedai2 yg berkaitan house stuff kan. haha

    kami aritu kipas beli kt kedai selang brapa buah ntah from topten, dpt lg murah cket

    ReplyDelete