Thursday, October 6, 2011

Safiyya

Anak dara saya yg no 2 ni, nampak macam pemalu. Nampak jelah.
Tapi dia ni berani jugak boleh tahannya.
Kat kedai makan, seperti biasalah duduk di baby chair kalau 5 minit tu dah syukur rahmat lah. Lepas tu mula lah ke sana ke mari. Sangatlah tak senang maknya nak makan.

Takde maknanya lah nak makan feeling² mcm dating dulu² hahah. Makan kunyah² skit terus telan. Ekekke sungguh kurang sopan.




 Tengok muka pun dah tau betapa naughty nya si kecik ni


Rambut yg liat nak panjang. Salah aku jugak malas nak letak minyak zaiton. Masa humaira tiap2 ari ku lumurkan.

No comments:

Post a Comment