Friday, November 4, 2011

Jumaat Sudah

Kononnya nak carilah kot baju sorang sehelai utk raya haji ni (beriyer kan..biasalah maknya excited ;)
Tapi hampeh design semua lama² punya. Stok lama. Stok raya puasa dulu. Harga pun mahal takde sale pun Jusco. Ok takpe selamat duit aku hehhe(pikir positif)

Bila masuk Jusco cam biasalah playground lah tempat budak² ni cari. Ok layan kan jelah dah lama kot budak² ni tak beraktiviti sosial.



Ok tengok muka Humaira pun dah tau teruja sangat. Semua best, semua nak main hahahha. Dia ni cakap pun dah makin pot pet pot pet. Ada skali tu masa makan nugget lah, dia and Safiyya makan. Pastu abah dia pun biasalah tumpang sekaki. Pastu Humaira cakap " Abah jangan abiskan tau, tu anak-anak punya" Ekekke boleh dia sound abahnya camtu.



 Ok sikecik ni lagilah amat amat teruja nya. Kalau ajak balik punyalah susah. Berperang je gayanya. Siap pakej lentik² badan .




 "Kakak langgar kete adik"


 Adik langgar motor kakak sampai tergolekkkk :)



Ok kita main bola pulak lah. Punyalah bingit telinga Humaira dengan adik dia main jerit². Ni perangai terbaru 2 orang budak ni suka lawan² jerit. Paling tak boleh tahan adalah jerit di dalam kete waktu mak dia tgh drive. Jerit tepi telinga ok. Aduiii bergegar gegendang ni. Safiyya tak padan ngan kecik pun jerit jugak.
Kuat pulak tu ,badan je kecik suara kuat.





 Amoi yang kuat teroyakkk (nangis). Sehari tak nangis tak sah


 Gaya macam ORANG BESAR. Kita nak tolong suap, tepis tangan takmo. Ishh gigit kang baru tau


Sudu lagi besar kot dari mulut dia.


Ok rasanya tu je kot nak cite pasal Safiyya dan Humaira. Esok pagi teman balik Kota Bharu, beraya di sana.
Kepada kenkawan yg balik kg beraya,  hati-hati di jalan raya. Kete korang dah servis ke?





1 comment:

  1. hahahahah.. besa nye pinggan safiya... lg besa dr die.. ;) bdk² hobi suke buat sepah kan? hehe

    ReplyDelete