Monday, October 15, 2012

Hana Zahira



Masa umur 3 bulan



Masa lahir


Dulu-dulu ingat nak tutup je blog ni. Tapi rasa syg pulak sebab byk kenangan blog ni. Jadi nya saya teruskan menulis blog ini.

Nak introduce, nilah buah hati saya yg ke 3, Nur Hana Zahira. Saya bersalin 29 Jun yang lepas. Dah masuk 3 bulan.

5 comments:

  1. hei mudak montel, meh dok ngan untie, kawan ngan abg qays... hehehe

    ReplyDelete
  2. qays yang handsome, putih gebu seperti mama nya jugak :)

    ReplyDelete
  3. jgn la ttp blog ne Haza....geramnyer baby hana zahira ne.....comel giler

    ReplyDelete
  4. Sokong 100% utk open balik blog ni! Sayanggg, byk kenangan dlm ni :)
    Anyway, tiga2 anak haza sgt comel, u're so lucky for having them, ok? Muahhhh!

    ReplyDelete
  5. Nina, Harta yang tidak ternilai dari Allah. Syukur alhamdulillah. Aku sentiasa doakan ko jugak akan mendapat baby yang comel nanti, amin :)

    ReplyDelete