Tuesday, October 30, 2012

Umur saya sudah 4 bulan





Hi hi semua. Umur saya dah 4 bulan. Saya suka :
1. Isap jari sampai nak termuntah hihi
2. Bila kakak main2 dengan saya. Tapi diorang ni suka bising. Kesian saya tidur tak lena.
3. Suka sangat tengok orang makan. Tapi saya takleh makan lagi, minum susu je ibu kata :)
4. Gi jalan2 naik kereta. Saya suka diri tengok depan, taknak baring2. Heheheh
5. Saya dah meniarap tapi still tak pandai lagi adjust tangan. Kenalah ibu saya betulkan.
6. Saya suka shopping :) (actually ibu saya sebenarnya huhu)

1 comment:

  1. skejapnya baby zahira dah 4months...dah gi bershopping pun..tak lama lg boleh pg playground dgn kakak2 yer :)

    ReplyDelete