Wednesday, January 30, 2013

7 Bulan Umurnya


Haiiii kenapa lah semakin malas nak tangkap gambar anak² ni. Dulu masa anak sorang, waktu dia menguap pun tangkap gambar hahahha. Isap jari pun buat entry...ekekkeke. La ni malas ya amat. Agaknya kena tukar gadget baru kot, baru excited maknye nak ambik gambo puteri² di rumah ni hehehe (tersirat utk En Anip hihi)

Ok mari kita layan gambar hari ini...


 
Zahira umur 7 bulan. Semakin keletah gayanya. Kuat makan. Kuat menyusu. Kuat jugak menangis kalau ditinggalkan sorang².








 
Punyalah susah nak tangkap gambar buah hati ibu ni. Bukan boleh duk diam je.
Banyak kejenya ni hehehhe. 




1 comment:

  1. mcm sebijik muka safiyya kan? comell smua anak anak Haza, Alhamdullilah :)

    one more nak tanya, mcm mana nk enable facebook-like kt bawah post ni..heheheh, jgn gelakkn yeh..saya budak baru belajar..muahaha

    TQ!

    ReplyDelete