Saturday, May 4, 2013

Kisah balik mengundi

Bersiaran di kampung.

Lepas balik keje semalam balik ke rumah dulu packing barang dan 9.30mlm baru gerak dari kajang. Uishh jln jem merata-rata. Sudahnya ikut latar, blk ikut kuala selangor. Ikut situ pun sesak seperti esok nak raya puasa huhu. Bila dah masuk sekinchan dah clear jln tapi... Semua kenderaan berat dan ringan ikut lorong kanan. Diorang seperti bersiar-siar kekdahnya. Sudahnya sampai ke tk.intan jam 2pagi.

Hari ni rehat, makan tido je. Suamiku blk kg dia di kota bharu. Teman ngundi di tk.intan, terpaksalah dia blk bujang.

Ok esok nak ngundi. Harap2 jmpa kawan lama, kawan sekolah :)

1 comment:

  1. Haza,beraninya ko!
    hihihi, tp mcm best je ek, sure meriah jalan sperti mlm raya, jln kuala Selangor tuh, huh, skrang mmg asyik bzz the vazzz je..
    Bagusnya Anip, gigih pulang ke kg, time ni la smua masing2 pakat jumpa balik member2 sekampung kan...all the best to u for the battle tomorrow and I'll pray for the country too... peace no war :)

    ReplyDelete