Wednesday, October 7, 2015

Bekas garam dan kunyit



Hari ni nak buat entry berkenaan salah satu barang terpenting di dapur.

Masing² ada citarasa sendiri rupa bekas garam dan kunyit. Macam saya suka garam dan kunyit join sekali. Mungkin dah terbiasa dari kecil, mak pun bekas lebih kurang macam ni konsepnya.

Tapi tak semua tempat ada jual bekas mcm ni. Daiso ada dulu bentuk love, now dah takde stok. Yang saya punya ni beli dekat Giant RM 2, itu pun nasib² ada.



Inilah rupa bekas garam dan kunyit ku. Letak elok di sebelah dapur gas.




 
Garam bukit dan kunyit
 
 
 

No comments:

Post a Comment