Tuesday, October 13, 2015

DIY topeng



Ada jelah idea budak² ni dgn abah diorang. Bagus jugak takdelah dengan HP je. Aku pulak layan pokok² di luar, takpun  channel food network takpun AFC takpun drama² yg meleleh air mata hehehe.

Ni anak dara ku dah jadi mcm boy. Lepas siap topeng ni gusti pulak. Keje abah kau lah ni.

 
 Dah rupa helmet pulak aku tengok hahaha. Seperti biasa Zahira punya aksi buat kami geli hati. Silap tak ambil video aritu.
 
 
 

 
Ni geng. Yang lagi sorang jual mahal

No comments:

Post a Comment